A klímaberendezések rengeteg módon elromolhatnak márkától, fajtától függetlenül. 

Szokatlan hangot ad ki, csöpög, nem hűt, nem fűt vagy a legnagyobb probléma, ha már be se kapcsol.

Ha a fűtésre is klímánkat használjuk, akkor fontos a mielőbbi segítség. Szolgáltatásunk nem csak Budapestre terjed ki, hanem a környező kisebb-, nagyobb városokra, falvakra is.

Előzetes telefonos egyeztetés alapján és az Ön problémaleírása alapján behatároljuk, hogy mi okozhatja a hibát, így szakembereink felkészültebben tudnak kiérkezni a helyszínre. Amennyiben minket választ a probléma megoldására, kiszállási díjat nem számolunk fel. 

Meghibásodott klímája? Kérjen ajánlatot!

Meddig tart egy klímaszerelés?

A javítás időtartama függ a készülék hibájának okától illetve, ha nem a mi cégünk szerelte be berendezését, akkor függ attól is, hogy az előző szakember milyen munkát végzett. Előfordulhat, hogy csak a távirányítóval van gond, de lehet nagyobb is a megoldásra váró probléma, ha például a gépezet nem kommunikál megfelelően. Ezek mellett még rengeteg dolog okozhat különböző hibákat.

Telefonos egyeztetés során az ügyfelünk által leírt „tünetek” alapján tudunk egy körülbelüli szerelési időt mondani, aminek terjedelme lehet 10 perc, de akár 2 óra is. Minőségi munkánkat igyekszünk a legrövidebb idő alatt elvégezni.

Milyen klímák szerelését vállaljuk?

Cégünk bármilyen klíma beszerelését és karbantartását vállalja, így természetesen megfelelően képzett szakembereinknek az eszközök szerelése sem okoz gondot, legyen szó bármilyen márkáról, típusról.

Rutinszerűen dolgozunk a Magyarországon legtöbbet eladott gépekkel, melyek közé tartozik a Gree, Syen, Fujitsu, Gorenje, LG, Whirlpool. Természetesen bármely más nevű gépekkel is dolgozunk. Az évek alatt sikerült kitapasztalnunk az egyes márkák és típusok sajátos, gyakori hibáit, melyekre folyamatosan fel vagyunk készülve, így mindig tartunk ezekhez pótalkatrészeket. Ez is garantálja embereink gördülékeny, gyors munkavégzését. A hibabejelentéskor megadott klímatípus szerint már ezekkel az alkatrészekkel tudunk a helyszínre érkezni, ezzel is csökkentve a szolgáltatás időtartamát.

Mikor történjen a klímaszerelés?

A legtöbb embernek télen, a hideg időszakban eszébe se jut, hogy a meleg, forró nyár hamar eljön, mikoris a komfortos, otthon töltött időhöz szükséges egy klíma az élhető hőmérséklet eléréséhez. Ha valaki járt már egy forró nyári napon panellakásban, vagy éppen ott lakik, pontosan tudja, hogy milyen elviselhetetlen tud lenni akárcsak megmozdulni is a 10. emeleten lévő ingatlanban a kánikula közepén. Sokan csak ekkor eszmélnek rá, hogy klímát szeretnének beszereltetni. Ezen időszakban a megnövekedett rendelésszám miatt a szakemberek nehezebben, hosszabb idő alatt tudnak eleget tenni az ügyfelek felkéréseinek. Ennek a kellemetlenségnek elkerülése érdekében célszerű már tavasszal, amennyiben fűtésre is használni kívánja gépét, úgy ősszel felkeresni valakit a beszerelésre.

Cégünk igyekszik a csúcsidőszakokban is tartani magát a rövid határidőhöz, szintén garanciálisan. Előzetes helyszíni felmérést kérjen tőlünk időben!

Minden klímát meg lehet javítani?

Bizakodva azt gondolhatja az ember, hogy igen, de sajnos a válasz elveszi ezt a reményt, mert a nem. A nem megfelelően vagy egyáltalán nem karbantartott klíma sajnos feladhatja a szolgálatot a várt időnél hamarabb is. Egy-egy karbantartás alkalmával, mely elegendő évente kétszer, megelőzhetjük a későbbi, de nagyobb problémákat, mint például egy légszűrőcsere. Ezen karbantartási munkálatok magába 

Gree GWH12YD 3,5 Kw Amber Royal Inverteres Split klíma

Gree G-Tech GWH12AECXB 3,5 Kw Inverteres Split klíma

Gree Pulse GWH12AGB 3,2 Kw Inverteres Split klíma